Your address will show here +12 34 56 78
Evenimente regionale de dezbatere

Invitați: reprezentanți ai administrației publice, instituțiilor publice și presa

În perioada septembrie-octombrie 2018 se derulează evenimente regionale de dezbatere pentru continuarea acțiunilor de susținere a implicării în procese decizionale la nivel local, regional și național a reprezentanților organizațiilor non-profit, partenerilor sociali, autorităților și instituțiilor publice relevante și presei din cele 8 regiuni de dezvoltare, în orașele: Târgu Jiu, Târgoviște, Constanța, Timișoara, Brașov, Iași, Cluj-Napoca, Curtea de Argeș și București.

 

”Cultura Alternativă” este un proiect susținut de TVR, Radio România Cultural, RFI, România Liberă, Observator Cultural,  Modernism.ro, Docuart.ro și Comisia Națională a României pentru UNESCO.

Întâlnirile regionale de dezbatere sunt realizate în parteneriat cu: Primăria Municipiului Târgu Jiu, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Târgu Jiu, Centrul de Cultură şi Arte “George Topîrceanu”, Consiliul Județean Cluj, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj, Muzeul de Artă din Cluj Napoca, Muzeul Județean de Istorie Brașov, Muzeul Municipiului București, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Universitatea Națională de Arte ”George Enescu” din Iași, Teatrul ”Tony Bulandra” Târgoviște, Ambasada.

 

Vă așteptăm în cea mai apropiată locație la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: Târgu Jiu
Data: 7 septembrie
Descriere: Vă așteptăm la Târgu Jiu pe 7 septembrie 2018 de la ora 10.00 la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, Str. Crișan nr. 3, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: Târgoviște
Data: 11 septembrie
Descriere: Vă așteptăm la Târgoviște pe 11 septembrie 2018 de la ora 12.00 la Teatrul Tony Bulandra, Sala Oglinzilor, et. 1, Bd Regele Carol I nr. 43, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: Constanța
Data: 18 septembrie
Descriere: Vă așteptăm la Constanța pe 18 septembrie 2018 de la ora 12.00 la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, sala Ovidius / Ovidiana, parter, Piața Ovidiu nr. 12, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: Timișoara
Data: 2 octombrie
Descriere: Vă așteptăm la Timișoara pe 2 octombrie 2018 de la ora 10.00 la Ambasada – Casa Plai, Str. Anton Seiller, nr. 2, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: Brașov
Data: 5 octombrie
Descriere: Vă așteptăm la Brașov pe 5 octombrie 2018 de la ora 11.00 la Muzeul Județean de Istorie Brașov, Piața Sfatului nr. 30, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: Iași
Data: 12 octombrie
Descriere: Vă așteptăm la Iași pe 12 octombrie 2018 de la ora 10.00 la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Str. Cuza-Vodă, nr. 29, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: Cluj-Napoca
Data: 17 octombrie
Descriere: Vă așteptăm la Cluj-Napoca pe 17 octombrie 2018 de la ora 11.00 la Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Piața Unirii nr. 30, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: Curtea de Argeș
Data: 30 octombrie
Descriere: Vă așteptăm la Curtea de Argeș pe 30 octombrie 2018 de la ora 17.00 la Centrul de Cultură şi Arte “George Topîrceanu”, Bulveardul Basarabilor, nr. 59, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

  • Text Hover
Locație: București
Data: 31 octombrie
Descriere: Vă așteptăm la București pe 31 octombrie 2018 de la ora 11.00 la Casa Filipescu Cesianu – Muzeul Municipiului București, mansardă, Calea Victoriei nr. 151, la o întâlnire de două ore în care ne puteți împărtăși opinii, comentarii, idei despre o politică publică privind Statutul socio-profesional al artistului în România.

%d blogeri au apreciat: