Your address will show here +12 34 56 78
Sondaj pe bază de chestionar  dedicat artiștilor și operatorilor culturali

Vă invităm să participați la primul sondaj național dedicat tuturor artiștilor creatori,  actorilor, operatorilor culturali  și celor preocupați de domeniul artistic și cultural al cărui scop este de a fundamenta o politică publică privind statutul artistului în România.   Participarea dvs. și împărtășirea opiniilor, experiențelor și sugestiilor dvs. în acest domeniu sunt foarte valoroase și de importanță majoră pentru acest scop.

 

Sondajul se desfășoară online pe o platformă profesionistă care oferă o interfață foarte prietenoasă pentru orice dispozitiv (smartphone, tabletă sau desktop). Completarea chestionarului durează 7-8 minute, în medie. În plus, aveți posibilitatea de a relua oricând completarea chestionarului dacă trebuie să faceți o pauză. Astfel, aveți funcția de “save and continue later” prin care salvați răspunsurile completate și primiți un reminder în baza căruia puteți continua de unde ați rămas când timpul vă va permite.

 

Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să dați click aici și veți începe completarea chestionarului. Va rămânem profund recunoscători pentru sprijinul acordat în acest demers. Pentru orice informații suplimentare despre acest sondaj sau despre completarea chestionarului ne puteți trimite un mesaj la adresa: ionela.sufaru@statutulartistului.ro.

%d blogeri au apreciat: