Your address will show here +12 34 56 78

Echipa

 • Text Hover

Daniela Apostol

Manager Proiect

Daniela Apostol a absolvit Universitatea Media – Facultatea de Regie de Film și TV. S-a format într-un mediu activ, în perioada 1998 – 2007 când a lucrat în trustul de presă Media Pro, la Publimedia și agenția de presă Mediafax.
În 2010 a inițiat platforma culturală de educație cinematografică, docuart.ro. Strângerea de documentare românești și realizarea unor interviuri cu diverși artiști au constituit principalele coordonate care au stat la baza platformei. A continuat într-o direcție cu specific cultural în următoarea perioadă. Din 2012, odată cu apariția Asociației Docuart – al cărei președinte este în prezent – s-a ocupat de București Docuart Fest. Festivalul s-a concretizat în cele ce au urmat cu o serie de proiecte complementare, unul dintre acestea fiind Caravana Docuart, un eveniment cinematografic pe care l-a consolidat începând cu 2014. Doi ani mai târziu, alături de aceeași echipă, a introdus un concept nou pe scena festivalurilor românești – Bucharest Art Film Festival, eveniment cinematografic cu și despre artă, în cadrul căruia activitatea ei urmează aceleași coordonate ca în cazul celorlalte festivaluri pe care le organizează.

 • Text Hover

Anca Roxana Constantin van der Zee

Responsabil Comunicare

Licențiată în arte și specializată în arta actorului de teatru și film (UNATC București-2000-2004, Master 2004-2006), a absolvit și Universitatea București, specializarea chimie-fizică-pedagogie(1989-1993). Manager de proiecte și Formator în domeniile Comunicare, PR și Marketing Cultural. În prezent, colaborează cu Teatrul Național București din rolul de Coordonator al Compartimentului Marketing și Promovare. Este Președinte și membru fondator al Asociației Culturale Flower Power.
Are o experiență de peste zece ani ca jurnalist, prezentator și producător de radio și televiziune. A lucrat ca PR, Marketing & Events la A&A Records-Warner Music Romania, în Compartimentul Marketing-Producție Promovare al TVR, PR & Events pentru diverse proiecte și evenimente culturale și artistice. În anul 1998 a inițiat Campania Anti-Piraterie care a avut drept rezultat deschiderea dialogului între UPFR și Ministerul Culturii și aplicarea hologramei (timbru muzical) pe fonogramele originale produse și comercializate pe teritoriul României.

 • Text Hover

Anda Avrămut

Asistent manager

Experiență în domeniul organizării de evenimente, coordonării de proiecte în domeniul cultural – artistic și educativ și în lucrul în proiecte finanțate din fonduri europene, Anda are capacitatea de a găsi soluţii viabile în situații fortuite. Master în Relații Publice și Comunicare în cadrul SNSPA (2004) și absolventă a Facultății de Transporturi din cadrul UPB (1991). Iubește cele șapte arte în egală măsură și crede că ”lucrul cel mai rău pe care-l poţi face, e să nu faci nimic”.

 • Text Hover

Melania Coman

Responsabil Achiziții

Experiența profesională a Melaniei este fundamentată pe un parcurs academic solid, ce include un Masterat în Managementul Informatizat al Proiectelor, un Masterat în Educația Adulților și Licența în Relații Internaționale. Melania a îndeplinit poziții similare în cadrul mai multor proiecte finanțate din Fondul Social European și Fondul European de Dezvoltare Regională, în perioada 2007-prezent.

 • Text Hover

Irina Dimintei

Responsabil Financiar

Absolventă a Facultății de Știinte Economice din cadrul Universității ”Titu Maiorescu”.
Licențiată în Științe Economice, specializarea Contabilitate.
Absolventă de Master în Tehnici contabile și Financiare de Gestiune a Afacerilor – Academia de Studii Economice București. Face parte din Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România. Experiență în lucrul pe proiecte finanțate din fonduri europene.

 • Text Hover

Oana Năsui

Expert Coordonator Propuneri Politici Publice

A coordonat prima Strategie culturală și creativă a Bucureștiului 2015-2025 și a fost responsabil de comunicare la programul Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007.
Cu experiență profesională în domeniile expertizei culturale: consultanță, management, evaluare, formare profesională, Oana Nasui activează ca fondator și dezvoltator de proiecte și programe culturale și creative: managing partner la Nasui collection & gallery, director dezvoltare la PostModernism Museum, fondator și trainer pe domenii precum management cultural, comunicare și dezvoltarea audiențelor la platforma Formare Culturală, project manager la cea mai mare platformă de promovare a culturii vizuale contemporane românești Modernism.ro, evaluator de proiecte culturale și editoriale și consultant în planificare culturală – programe, strategii, politici.

 • Text Hover

Ionela Sufaru

Responsabil Realizare Studii de Cercetare

Este licențiată și are un master în Sociologie și Științe politice.
Ionela Sufaru are o vastă experiență în cercetarea socială și de marketing atât cantitativă cât și calitativă. Este un sociolog cu experiență, mereu dornică să descopere misterele care îi fac pe oameni să acționeze, să reacționeze sau să îmbrățișeze numeroasele provocări ale vieții. Datorită acestui “defect” profesional a devenit de-a lungul anilor un pasionat călător în cele mai puțin frecventate și diverse locuri din America de Sud până în Africa, Orientul Mijlociu sau Asia.

 • Text Hover

Rodica-Corina Andrei

Responsabil Realizare Studii de Cercetare

Doctor în Ştiinţe Politice (2013, SNSPA) cu o lucrare care analizează sistemul de vot din Parlamentul României şi relaţia acestuia cu executivul. Cu o experienţă vastă în cercetare, Corina Andrei a elaborat diverse analize şi studii, în problematici precum integrarea persoanelor cu dizabilităţi pe piaţa muncii, abandonul şcolar, creşterea şomajului, proliferarea insectelor la graniţa România-Bulgaria, comportament politic. Corina are experienţă de peste 4 ani în scrierea şi implementarea proiectelor cu finanţare europeană şi naţională. Preocuparea sa principală în ceea ce privește studiile și proiectele la care a lucrat şi participat este existenţa unui rezultat social real pozitiv la nivelul comunităţilor.

 • Text Hover

Adriana Zaharia

Expert facilitare Dialog Social

Regizor de teatru, inițiatoare și coordonatoare a proiectului Teatrul Desant, proiect al Asociației Persona. Lider de opinie pentru tânăra generație de artisti, Adriana Zaharia montează spectacole, având la bază texte contemporane și cercetează metode noi de exprimare artistică. Este preocupată de noile tehnologii în artă și de problematica urbană, privită din perspectiva locuitorilor orașului. Este, de asemenea, preocupată de impactul actului artistic asupra mentalității colective. Experiență în formarea și management-ul proiectelor culturale și consultant în accesarea fondurilor Start-Up.

 • Text Hover

Andreea Grecu

Formator

Andreea Grecu este manager cultural şi lector universitar. Între 1999-2004 şi respectiv din iulie 2009 şi până în prezent lucrează în sectorul nonguvernamental, în domeniul teatrului, arhitecturii, patrimoniului, filmului documentar, dansului contemporan, educaţiei creative şi politicilor culturale. Expert cultural – membru evaluator în comisia de Mobilitate culturală pentru programul Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007, preşedinte al comisiei de experţi evaluatori pentru linia de finanţare „Fondul Cultural Naţional” (Ministerul Culturii). Primul director al Administraţiei Fondului Cultural Naţional, finanţator naţional pentru proiecte culturale şi editoriale (2005-2009). Lector la Universitatea Bucureşti şi trainer Formare Culturală. Evaluator de programe cu finanţare elveţiană, norvegiană, POSDRU.

 • Text Hover

Aura Corbeanu

Formator

Aura Corbeanu este vicepreşedinte executiv al UNITER și Director executiv al Festivalului Naţional de Teatru. Are un master european, la Dijon, cu specializarea în managementul instituțiilor culturale.
Este specialist în management cultural și profesează la Universitatea de Arta Teatrala din Târgu Mureș. .

%d blogeri au apreciat: