Your address will show here +12 34 56 78

Acasa Forumuri Întrebări / Răspunsuri privind proiectul Cultura Alternativă Care este varianta potrivita PFA sau PFI

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #6966

  Bun ziua,
  In calitate de artist plastic, cu realizari-venituri care rezulta din vanzari tablouri, diverse creatii, participari la expozitii, dar care nu se realizeaza lunar. Care este forma cea mai potrivita de autorizare, sub o forma legala PFA-PFI sau alta forma ?

  As pune problema si altfel. Teoretic artistul plastic sau artistul vizual si activitatea desfasurata de acesta se incadreaza in categoria profesiilor libere-liberale, doar teoretic pentru ca…. Profesiile liberale nu au nevoie de PFA, numai inregistrare la ANAF sub forma de PFI. Cei de la ONRC precizeaza ca artistul plastic nu e trecut pe lista reglementata a profesiilor liberale…deci tocmai de asta am deschis aici intrebarea…pana la urma traim in Romania si totul e ambiguu. Pana la urma conform legislatiei care e statutul artistului plastic si cum e considerata activitatea desfasurata de un artist plastic, pictor-sculptor. Profesie liberala sub forma PFI sau PFA, sau nu ?

  Oare e cineva pe aici interesat de acest subiect? Daca se poate o sugestie sau cum se procedeaza, care este cea mai potrivita forma de autorizare-inregsitrare?

  O zi excelenta tuturor !!

Vizualizare 1 articol (din 1 în total)
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.