News

Prezentarea Studiului calitativ realizat în cadrul proiectului Cultura Alternativă, într-o dezbatere recentă

Plaforma MoldArte care promovează operatorii culturali din Republica Moldova și dialogul internațional, propunzându-și să medieze noi relații dintre reprezentanții organizațiilor culturale din Europa,  a propus o discuție pe tema Statutului Artistului.
În cadrul acestei întâlniri, a fost prezentat Studiul Calitativ realizat în cadrul Proiectului ”Cultura Alternativă”, proiect inițiat de Asociația Culturală Flower Power și cofinanțat de Uniunea Europeana din Fondul Social European în cadrul POCA 2014-2020.
Participanții la discuție au fost Gabriele Rosana-Director pentru Politici Culturale la Culture Action Europe-Bruxelles, Carmen Croitoru-Director General al Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală, Andrei Chistol-Secretar de Stat la Ministerul Culturii din Republica Moldova, Dorin Vaculovschi-Doctor în Științe Economice și expert la Institutul de Dezvoltare și Inițiative Sociale ”Viitorul” din Chișinău și Corina Andrei-Sociolog, Doctor în Științe Politice, Expert în proiecte sociale și educative, cea care a realizat Studiul Calitativ-”Statutul Artistului în cinci țări europene”, în 2018, în cadrul Proiectului ”Cultura Alternativă”.

Dezbatere Moldart


Author


Cultura AlternativaCultura Alternativa

Alternative Culture

lternative Culture is a project selected for funding under the POCA 2014-2020, co-funded by U.E. of the European Social Fund, aimed at strengthening the capacity of NGOs and relevant cultural actors to initiate, promote, implement and monitor public policies.